Onze visie

SK Vlezenbeek is een kleinschalige en familiale voetbalclub die de lokale jeugd en jongvolwassenen een gezonde vrijetijdsbesteding wil aanbieden op fiets- of wandelafstand.

 

Een gerichte omkadering moet ervoor zorgen dat onze spelers met veel enthousiasme kunnen voetballen op recreatief en regionaal niveau.

 

Een kwaliteitsvolle jeugdopleiding is primordiaal voor onze club. Onze jeugdspelers zullen op termijn de basis vormen van ons eerste elftal. In alle categorie├źn van de jeugdopleiding werken we daarom met gemotiveerde jeugdtrainers die onze spelers zowel op voetbaltechnisch als op pedagogisch vlak naar een hoger niveau zullen tillen.

 

Daarnaast wil SK Vlezenbeek ook een sportclub zijn die met haar voetbal- en nevenactiviteiten een bijdrage levert aan het sociale leven van de gemeente.

Een goede communicatie met spelers, trainers, ouders, supporters en sponsors moet zorgen voor een hoge betrokkenheid van eenieder, zodat de sfeer voor, tijdens en na de wedstrijden van alle ploegen van onze club optimaal is.

 

SK Vlezenbeek wil een club zijn waar iedereen zich thuis voelt.

 

Een nieuwe en aangepaste infrastructuur zullen in de nabije toekomst nog meer bijdragen tot een (h)echt clubgevoel. De heraanleg van de terreinen en de vernieuwing van de accommodatie zijn opgenomen in de begroting van onze gemeente en zullen een aanvang nemen in de huidige legislatuur.

 

SK Vlezenbeek drijft op de inzet van vrijwilligers en is financieel gezond.